Vores Beliggenhed

Hobro Nord – på en ny udstykning – tæt ved Motorvejen og Hobro Centrum

Beliggenhed

Vi vil gerne byde dig og dine pårørende velkommen til Hobro Friplejehjem. Vi ligger på Kirketerp, et nyt spændende, visionært område i Hobro Nord, som er under udbygning.

Området huser aktuelt almene lejeboliger, men der er andre boligområder i støbeskeen, erhverv og institutioner

Historien

For mange år siden var her også et landsbyliv og det er der nu igen efter flere århundreders pause. Indtil pesten kom i 1300-tallet, husede området en stor landsby med egen kirke. De seneste udgravninger har vist, at der var 2.000 grave omkring den gamle kirkeruin. Herefter har området været præget at store gårde og landbrugsdrift.

Nu bliver Kirketerp til en ny landsby med rækkehuse, villaer og ikke mindst vores friplejehjem i de dejligste grønne omgivelser. Vi deltager som Friplejehjem aktivt i området udvikling og arbejder ud fra et fællesskab, hvor alle i området kan få glæde af hinanden og mødes på kryds og tværs. 

Økologisk område

Hobro Friplejehjem ligger placeret på noget af det ældste økologiske jord i DK. Det vil vi selvfølgelig respektere og derfor vil vi behandle vores udenomsarealer efter de økologiske principper og uden sprøjtegifte.

Visioner for vores omgivelser

Vores udearealer er under opbygning og indtil videre indrettet med  flere haveanlæg og stisystemer, så det er let at færdes. Vi har hushold med høns og geder, som vi er fælles om at passe i dagligdagen.  Vi forventer, at vi over de næste år får udbygget vores område og gerne bidrager med fællesarealer til området øvrige beboere.