Hvad Koster Det?

Herunder kan du læse det økonomiske omkring husleje, indskud, boligstøtte m.m.

Hvad koster det at bo på Hobro Friplejehjem?

Du skal betale en månedlig husleje på  7650 kr./ mdr. ex. forbrug. Der betales et indskud på 38.042 ved indflytningen. Huslejen er beregnet ud fra lejlighedens størrelse + del af fællesarealet. Selve boligen udgør ca. 50 kvm og det samlede boligareal ca. 75 kvm. 

Forbrug a conto betaling pr. måned:

  • Varme a konto: 300,- kr.
  • Vand: 100,- kr.
  • El: 200,- kr.

Kost er 3753 kr./ mdr. (den kommunale takst for 2021) 

Boligstøtte og praktiske indkøb

Du skal hurtigst mulig søge boligstøtte. Boligstøtten kan udgøre en væsentlig andel af din husleje. Boligstøtte er forhøjet i en plejebolig, da det er en såkaldt kommunalt anvist bolig. Har du behov for ganghjælpemidler eller fx. kørestol, så har dette også indflydelse på din boligstøtte. I din lejekontrakt står de praktiske oplysninger om boligen, som skal anvendes til ansøgningen.

Din boligstøtte er afhængig af din formue. Du kan søge information herom på borger.dk, hvor du bl.a. kan lave en personlig beregning. Udbetaling Danmark udbetaler din boligstøtte.

Du har mulighed for at købe de artikler hos os, som du i det daglige har brug for til personlig hygiejne, rengøring og tøjvask. Vi vil opgøre dit faktiske forbrug månedligt og afregne via PBS. Vi indkøber kun allergivenlige og svanemærkede produkter.