Om Os

Vi har en nær relation til vores beboere og i dagligdagen et tæt samvær. Det prioritere vi meget højt!

Vi arbejder i ét stort team. Det betyder, at alle medarbejdere kender beboerne og omvendt får beboerne også et kendskab til, hvem vi er, så det er trygge ansigter, de ser i plejen. Vores helt store vision er, at Hobro Friplejehjem skal være et godt sted at bo, at arbejde og komme som besøgende. Samarbejdet med pårørende er vores vigtigste kilde til at kunne lykkes og vi har et højt informationsniveau.

Fagligt arbejder vi ud fra  nyeste og anerkendte tilgang med personcentreret omsorg. Vi målretter vores tilgang efter den enkelte beboers behov, så den enkelte er i centrum og får den støtte, der er behov for, så den enkelte kan opretholde et værdigt og indholdsrigt liv. Vi arbejder meget metodisk med personcentreret omsorg ift. de, som er ramt af demens eller anden form for kognitiv svigt. 

Vi lægger stor vægt på, at der er nærhed og tryghed i hverdagen og vi hjælper hinanden med at blive en del af et fællesskab og hjælper nye beboerne ind i fællesskabet. Som medarbejdere spiser vi sammen med beboerne og holder pauser i fællesrummene.

Hverdagsglæden har høj kurs hos os. Vi holder af det gode grin, drillerier og generelt har vi et højt humør.

Vi er rummelige og viser interesse for det enkelte menneske, så her er plads til alles personligheder.

Vi lægger stort vægt på at vores plejehjem er et HJEM. Et hjem, hvor man finder tryghed og velvære og hvor man føler sig imødekommet, set og hørt som den man er. Det betyder også, at vi respekterer den enkeltes behov for at være sig selv og privat.

Vi vender gerne blikket udad og går på opdagelse i vores omgivelser, såvel som vi er et åbent hjem, der tager imod besøgende og gæster. Vi vil gerne være en del af lokalområdet og prioriterer højt fx at samarbejde med nærliggende skoler og daginstitutioner til fælles glæde og gavn. Vi er optaget af at integrere os i Kirketerp udstykningen, som  hjemmet ligger på, så vi får en tilknytning til lokalområdet og derfor er vores egne områder også tilgængelige for vores naboer – det kan fx. være vores haveanlæg og legeplads. Vi håber med tiden at kunne udbygge med flere fælles opholdsrum. 

Vi er en selvejende institution og har rig mulighed for selv at sætte vores præg på hverdagen, som vi ønsker den og lader os sjældent begrænse.

Vi har et højt kvalificeret personale på alle poster og vores faglighed er stor. Vi arbejder altid målrettet med at være dygtige til det vi skal og på løbende at uddanne os og have de rette kompetencer til stede. Ud over fagligheden forventer vi, at vores medarbejdere har hjertet på rette sted, og har lyst og villighed til at indgå i de nære relationer og give noget af sig selv i samværet med vores beboere – det betyder alt.