Vores Blog

Her på bloggen kan du følge med i dagligdagen. Vi viser gerne, hvad vi får tiden til at gå med 🙂 

IMG_2374

Mortens aften …. med det hele

På en mørk og grå novemberaften er det skønt at holde fast i traditionen med Mortens aften. Lotte mødte ind lidt senere i køkkenet og gik så ellers i gang med at stege ænder, lave tilbehør og selvfølgelig skulle der også ris a la mande til dessert. Måske lidt snyd med mandelgaver før jul …. men hos os må man godt snyde lidt, hvis det kan glæde og skabe god stemning. Sikke en dejlig aften 🙂

IMG_2238

Kaffebesøg i Hvilsom

Lykken er gæstfrihed og den oplevede vi denne mandag, da Signe og Knud, Hvilsom, bød indenfor på deres dejlige landejendom udenfor Hvilsom.

Signe havde lavet kaffe og tre slags kage, så vi blev ret forkælede og bagefter gik vi på opdagelse i deres skønne samling af gamle ting og sang, lokalhistorie og ikke mindst den dejlige landbohave. Sikke en dejlig og varm dag, men der var køligt i gildesalen i den gamle kostald og ude under den store ahorn.

IMG_2020

Indvielse af drivhuset og hyggekrog

Vi har længe haft et ønske om at få os et drivhus, hvor vi kan dyrke vores egne tomater og agurker – mange drømmer om en solmoden nyplukket tomat. Idag har vi haft indvielse af drivhuset. Der blev bagt småkager, som blev serveret med boblevand og så var det eller tale og den røde snor blev klippet. Nu venter vi på lidt mere solskin og glæder os til at smage på resultat.