Vores Blog

Her på bloggen kan du følge med i dagligdagen. Vi viser gerne, hvad vi får tiden til at gå med 🙂 

Intro team

Introduktions-Team

Vi har et stort ansvar for at få taget godt imod nyt personale og give dem en ordentlig oplæring og introduktion – både af hensyn til den nye medarbejder, beboerne og os selv som kolleger.

Vi har derfor på Hobro Friplejehjem etableret et introduktionsteam, som har ansvaret for den grundlæggende oplæring af pleje og omsorgsopgaverne og hvad der ellers følger med fx at få kendskab til vores kerneværdier, grundholdninger og forventninger til den nye og hvordan man bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Vi håber, at vores nye kolleger føler, at de bliver taget vel imod og vigtigst af alt, at de føler sig klædt på til opgaverne.

Vi har store forventninger til, at teamet kommer til at gøre en forskel!

Ny bestyrelse 2023

Ny bestyrelse for Hobro Friplejehjem

Vores bestyrelse har idag konstitueret sig, og ser nu således ud. Fra venstre Jess Møller Nielsen, Jørgen Pontoppidan, Heidi Bøgh Jensen, Bent Mejlstrup og forrest Tina Helle. Vi siger velkommen til Jess Møller Nielsen og farvel til afgående formand Birthe Balle. Der skal lyde en stor og varm tak til Birthe for et stort engagement i at gøre HF til et godt sted for os alle og vi vil ønske dig al mulig held og lykke i fremtiden med dine mange, øvrige gøremål – det har været en fornøjelse. Heidi er valgt som vores nye formand og Bent er fortsat vores næstformand. Vi glæder os til et videre spændende år på HF.

IMG_7054

Keld og Hilda fandt til Hobrow

Forleden havde vi en fantastisk tirsdag eftermiddag i det bedste selskab, da Keld og Hilda lagde vejen forbi os. Vores Støtteforening havde søgt midler hjem og Sparekassen Danmark Fonden Hobro og Svend Nielsen & Herdis Mygind Fonden havde gjort arrangementet muligt til stor glæde for både beboere, pårørende og medarbejdere.

Der blev sunget igennem og nogen fik en svingom. Mange mindedes deres ungdom og musikken fra Giro 413. Sikken en dejlig dag

IMG_4113

En ledig plads i bestyrelsen for Hobro Friplejehjem?

Til foråret får vi en ledig stol i bestyrelsen. Kunne du tænke dig at være med i en meget meningsfuld bestyrelse på et veldrevet friplejehjem, hvor bestyrelsen er med til at skabe fundamentet for et hjem med høj faglighed og trivsel for bebeboere, pårørende og medarbejdere? Bidrage til økonomisk stabilitet og at træffe de rette beslutninger for nutid og fremtid? Møder ca. 4-5 gange om året.. så er det måske noget for dig?

Interesseret eller nysgerrig på at høre mere? Så kontakt forstander Susanne Gerberg Madsen på 2128-9394 eller på sgma@hobrfriplejehjem.dk eller bestyrelsesmedlem Birthe Balle på birthe-balle@jubii.dk

Generalforsamling 2023

Generalforsamling, Støtteforening

Så afholdes den årlige generalforsamling i vores Støtteforening. Foreningen er et stort aktiv i vores hverdag og bidrager med sit engagement til at gøre hverdagen både sjovere og mere indholdsrig. Støtteforeningen søger midler hjem gennem puljer og fonde til aktiviteter eller indkøb af ønsker, som beboerne måtte have.

Støtteforeningen er uundværlig, så derfor vil det glæde os at se dig til generalforsamling og det vil glæde os endnu mere, om nogen har lyst til at give et nap med i bestyrelsen i et år eller to. Det vil betyde meget for vores beboere!

IMG_6349

Luciaoptog med en masse skønne børn, der sang som engle

Et herligt besøg af Rosendalskolens elever i anledning af Luciadag. Der blev sunget Luciasang og andre julesange, spist kage og drukket saftevand.

Vi siger tusind tak for besøget! Det var meget smukt og tak til de lærere, som havde planlagt arrangementet. Vi ses forhåbentlig en anden gang.