Vores Blog

Her på bloggen kan du følge med i dagligdagen. Vi viser gerne, hvad vi får tiden til at gå med 🙂 

Ny bestyrelse 2023

Ny bestyrelse for Hobro Friplejehjem

Vores bestyrelse har idag konstitueret sig, og ser nu således ud. Fra venstre Jess Møller Nielsen, Jørgen Pontoppidan, Heidi Bøgh Jensen, Bent Mejlstrup og forrest Tina Helle. Vi siger velkommen til Jess Møller Nielsen og farvel til afgående formand Birthe Balle. Der skal lyde en stor og varm tak til Birthe for et stort engagement i at gøre HF til et godt sted for os alle og vi vil ønske dig al mulig held og lykke i fremtiden med dine mange, øvrige gøremål – det har været en fornøjelse. Heidi er valgt som vores nye formand og Bent er fortsat vores næstformand. Vi glæder os til et videre spændende år på HF.

IMG_7054

Keld og Hilda fandt til Hobrow

Forleden havde vi en fantastisk tirsdag eftermiddag i det bedste selskab, da Keld og Hilda lagde vejen forbi os. Vores Støtteforening havde søgt midler hjem og Sparekassen Danmark Fonden Hobro og Svend Nielsen & Herdis Mygind Fonden havde gjort arrangementet muligt til stor glæde for både beboere, pårørende og medarbejdere.

Der blev sunget igennem og nogen fik en svingom. Mange mindedes deres ungdom og musikken fra Giro 413. Sikken en dejlig dag

IMG_4113

En ledig plads i bestyrelsen for Hobro Friplejehjem?

Til foråret får vi en ledig stol i bestyrelsen. Kunne du tænke dig at være med i en meget meningsfuld bestyrelse på et veldrevet friplejehjem, hvor bestyrelsen er med til at skabe fundamentet for et hjem med høj faglighed og trivsel for bebeboere, pårørende og medarbejdere? Bidrage til økonomisk stabilitet og at træffe de rette beslutninger for nutid og fremtid? Møder ca. 4-5 gange om året.. så er det måske noget for dig?

Interesseret eller nysgerrig på at høre mere? Så kontakt forstander Susanne Gerberg Madsen på 2128-9394 eller på sgma@hobrfriplejehjem.dk eller bestyrelsesmedlem Birthe Balle på birthe-balle@jubii.dk

Generalforsamling 2023

Generalforsamling, Støtteforening

Så afholdes den årlige generalforsamling i vores Støtteforening. Foreningen er et stort aktiv i vores hverdag og bidrager med sit engagement til at gøre hverdagen både sjovere og mere indholdsrig. Støtteforeningen søger midler hjem gennem puljer og fonde til aktiviteter eller indkøb af ønsker, som beboerne måtte have.

Støtteforeningen er uundværlig, så derfor vil det glæde os at se dig til generalforsamling og det vil glæde os endnu mere, om nogen har lyst til at give et nap med i bestyrelsen i et år eller to. Det vil betyde meget for vores beboere!

IMG_6349

Luciaoptog med en masse skønne børn, der sang som engle

Et herligt besøg af Rosendalskolens elever i anledning af Luciadag. Der blev sunget Luciasang og andre julesange, spist kage og drukket saftevand.

Vi siger tusind tak for besøget! Det var meget smukt og tak til de lærere, som havde planlagt arrangementet. Vi ses forhåbentlig en anden gang.

Konf4

Hobro Friplejehjem med på konference

Vi har her i november måned deltaget i Sundhedsstyrelsens Årskonference, arrangeret af Videnscenter for værdig ældrepleje.

Vi har som hjem været med til at færdigudvikle “Værdighedshjulet”, som er et samtaleredskab, vi som personale kan bruge sammen med vores beboere. Målet at gennem en struktureret samtale, at den enkelte beboer har mulighed for at fortælle, hvad der er vigtigt og betydningsfuldt for oplevelsen af at have et godt og værdigt liv. Her i huset har vi haft flere, gode samtaler, til glæde for både vores beboere og personalet. Vi har fået indsigt og viden som er nyttig i vores tilgang og vores tiltag i forhold til den enkelte og synes Værdighedshjulet er et superredskab, som vi kommer til at bruge målrettet i fremtiden.

Vi er glade for, at vi fik lejlighed til at udbrede kendskabet til andre og glæder os til lanceringen den 6. december.